Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stoper budućnosti

Bravo, Marine! Hrvat dvaput zabio za Wolfsburg i najavio blistavu karijeru u Njemačkoj

Marin Pongračić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
26.05.2020.
u 22:22

Josip Brekalo je igrao do 65. minute

Hrvatski branič Marin Pongračić zabio je u utorak dva pogotka za Wolfsburg, a njegova je momčad uz 4:1 pobjedu na gostovanju kod Bayera u 28. kolu stigla do izuzetno važne pobjede u borbi za Europsku ligu.

Pongračić je u 43. minuti nakon ubačaja Maximiliana Arnolda glavom zabio s peterca, bio je to njegov prvijenac u Bundesligi, a upravo je Arnold u nastavku, u 64. minuti, i povećao vodstvo gostiju na 2:0.

Samo četiri minute kasnije je poentirao i Renato Steffen, a zatim je Pongračić u 75. minuti još jedaput zatresao mrežu nakon gotovo identične akcije. Arnold je ponovo ubacio iz slobodnog udarca s desne strane, Hrvat prevario svog čuvara, pa glavom pogodio metu.

Podsjetimo, Pongračić je tek nedavno stigao u Wolfsburg iz RB Salzburga, te mu je ovo bio peti nastup u zelenom dresu.

Josip Brekalo za goste je igrao do 65. minute.

Wolfsburg se učvrstio na šestom mjestu uz 42 boda, te Bayeru zakomplicirao život budući da je pao na peto mjesto iza Borussije M. u utrci za pozicijama koje vode u Ligu prvaka.

Podsjetimo, u derbiju kola Bayern je na gostovanju u Dormundu slavio protiv Borussije 1:0, te se čini da je time zaključio pitanje prvaka. Sada u odnosu na Borussiju ima sedam bodova prednosti, te će to vrlo teško ispustiti šest utakmica prije svršetka.

Foto: Reuters/Pixsell

 

Komentara 5

SS
sokac sa drave
10:55 27.05.2020.

Brekalo mora ici u drugu nogometnu ligu,francusku,talijansku na primjer.Njemacka liga igra naglaseni presing na loptu sa velikom dozom ostrine ali ipak tehnicki dotjerano.Svi ovi atributi su upravo ono od cega Brekalo bjezi kao vrag od tamjana.Ako ne promjeni sredinu nestat ce iz nogometa i preostat ce mu igrati balet.Inace on je stalno rezerva cak i u drugoj ligi u Stutgartu nije mogao biti prvotimac.

RE
RedTree
00:09 27.05.2020.

Bravo, vjerujem da poziv uskoro u reprezentaciju neće izostati. Kad smo kod stopera i u Hajduka ima jedan vrlo talentirani, Vušković, navodno prošlog ljeta i ponude išle i do 3 milijuna, samo poruka dajte momku pravu šansu, dobro za njega, sutra i za klub s nekom ozbiljnom odštetom, a ne gurati neke posuđene igrače.

DU
Deleted user
23:18 26.05.2020.

J.Brekalo vec dugo igra nezapazeno pa ocekujem da ce izgubit misto u A HR.reprezentaciji ! Nezamislivo da su neki novinari skakali do izbornika i trazili da mali igra umisto A. Rebica !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije