Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV MOTOR

Bravo, kapetane! Arijan Ademi postavio novi rekord

Rotterdam: Dinamo i Feyenoord igraju utakmicu 5. kola UEFA Europske lige
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
03.12.2020.
u 21:16

Ademi je do utakmice na stadionu De Kuip dijelio prvo mjesto sa Sammirom, obojica su imala po 76 europskih nastupa za Dinamo, no u četvrtak je Ademi postao novi rekorder.

Kapetan Dinama Arijan Ademi u susretu protiv Feyenoorda upisao je 77. europski nastup u dresu modrih postavši novi rekorder kluba.

Ademi je do utakmice na stadionu De Kuip dijelio prvo mjesto sa Sammirom, obojica su imala po 76 europskih nastupa za Dinamo, no u četvrtak je Ademi postao novi rekorder.

Ademi je u Maksimir stigao iz rodnog Šibenika 2010. godine, a sadašnji ga ugovor za modre veže do 2023. godine.

Prvu je europsku utakmicu za Dinamo odigrao je 4. kolovoza 2010. godine kada su Zagrepčani ispali od Šerifa u trećem pretkolu Europske lige.

U dosadašnjih 77 nastupa zabio je devet golova. Prvi europski pogdak je zabio Foli Esch 16. srpnja 2013. u pobjedi 5-0 u Luksemburgu u 2. pretkolu Lige prvaka, a posljednji protiv Flore u play offu Europske lige u pobjedi 3-1 prvog listopada ove godine.

Ključne riječi

Komentara 5

FR
freeshooter
21:35 03.12.2020.

Besprijekorni motor ekipe, karakter koji diže, nosi ovu ekipu, ovaj novi moćni Dinamo!!!

DI
Dinamenavek
21:28 03.12.2020.

Svetinja.

NE
Nemanadimak
21:46 03.12.2020.

Ademi je nevjerojatan igrac. Sklop inteligencije, brzine, snage i tehnike. Izvanredan u sredini terena a takodje u odbrani i napadu se nadogradjuje perfektno. Takodje sklop Dinamo Ademi jako dobro funkcionira mislim da mu druga sredina nebi toliko pasala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije