Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNI ŠOŠTARIĆ

Brat mu umro prije tri dana, a on osvojio Kup pa kroz suze otkrio: 'Ovo je za njega...'

Nenad Sostaric
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
17.05.2021.
u 10:50

"Ovo je nagrada cijele ekipe za rad ove sezone. Cure su dale svoj maksimum od prve do zadnje minute. Mnogo su mi pomogle u obrani," kazala je Bešen

Osjećam se sretno i prazno. Ova je utakmica koja je posvećena mom bratu koji je umro prje tri dana, kazao je sa suzama u očima trener Nenad Šoštarić nakon što je Lokomotiva u finalu Kupa pobijedila Podravka Vegetu sa 27:23.

"Svaka čast curama, dale su sve od sebe, dale su maksimum u ovom trenutku. Mi smo živjeli i vjerovali kao ekipa i to nas je nosilo do pobjede," kazao je za HRS Šoštarić koji je ujedno i izbornik hrvatske reprezentacije.

"Danas smo imali nešto što dugo nismo imali, a to je dobra obrana, a Lucija je branila odlično. Ovo je nagrada za ekipu, ali i cijeli klub," dodao je trener "lokosica".

Jedna od najboljih igračica finala bila je Lucija Bešen koja je sakupila čak 16 obrana.

"Ovo je nagrada cijele ekipe za rad ove sezon. Cure su dale svoj maksimum od prve do zadnje minute. Mnogo su mi pomogle u obrani," kazala je Bešen.

"Kroz ovu utakmicu nam se vratilo sve ono što nam je nedostajalo kroz sezonu. Znale smo da će biti teška utakmica, da moramo biti čvrste u obrani. Lucija je probranila i sve smo bile kao jedno i iz toga je došao ovaj rezultat," dodala je Dora Kalaus koja je zabila šest golova, dok su Kristina Prkačin i Larissa Kalaus dodale po pet golova.

Kod Podravka Vegete najbolje su bile Lamprini Tsakalou s devet, Dejana Milosavljević sa šest, te Aneja Beganović s pet pogodaka.

"Želim čestitati igračicama Lokomotive. Nismo igrale najbolje, ali sigurna sam kako je svaka cura dala sve od sebe. Bolja smo ekipa, to smo pokazale i prvenstvu, ali danas je pobijedila spretnija i bolja ekipa," kazala je Milosavljević.

Podravkin trener Antonio Pranjić je čestitao suparnicima kazavši kako njegova ekipa večeras nije bila prava.

"Nismo bili pravi, napravili smo previše tehničkih pogrešaka u napadu. Nismo bili strpljivi. Prekasno smo se probudili," istaknuo je Pranjić.

Lokomotivi je to bilo 17. finale i šesti naslov, dok je Podravka ostala na 23. titule.

Samo su dva kluba u Hrvatskoj osvajala Kup - Podravka Vegeta 23. puta i Lokomotiva kojoj je to uspjelo šest puta.

Još devet klubova bilo je u finalu - TVIN Virovitica tri puta, Trešnjevka, Sesvete i Zamet po dva puta, te Đurđevac, Osijek, Trogir, Koka i Modea Tuing po jednom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije