Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPONZOR

Brat Dražena Medića potpisao ugovor s Hajdukom

Damir Buric
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
03.03.2016.
u 12:04

Medić vodi Piazza Italiju u Hrvatskoj, koja otvara prvu trgovinu u Splitu, pa ima logike da je potpisan trogodišnji partnerski ugovor s Hajdukom.

Dok na travnjaku Hajduk postiže sve slabije rezultate, na poslovnom polju ide mu sve bolje i bolje. Novi sponzor Hajduka je talijanska tvrtka Piazza Italia, poznata modna marka, a najzanimljivije je od svega da je, uz gazdu Gina Bernarda, na potpisivanju ugovora bio Božo Medić, brat Zagrebova predsjednika i trenera Dražena Medića. Medić vodi Piazza Italiju u Hrvatskoj, koja otvara prvu trgovinu u Splitu, pa ima logike da je potpisan trogodišnji partnerski ugovor s Hajdukom.

Istina, nije baš najsretniji trenutak, Hajduku ne cvjetaju ruže u prvenstvu, u posljednje tri utakmice momčad Damira Burića osvojila je samo bod. Posljednji neuspjeh u nizu je 2:2 s Osijekom koji je bio bez pola momčadi. Bilo je to očajno izdanje Hajduka, a i trenera Burića, koji je filozofirao povlačeći čudne taktičke poteze (obrana 4-3-3, napad 3-4-3) u kojima se njegovi igrači nikako nisu mogli snaći. Jadao se trener da nije mogao prepoznati svoju momčad, kao da je sve to napravio netko drugi. Za one koji pozorno prate stanje u Hajduku, loši rezultati i nisu neočekivani, u zimskom prijelaznom roku otišli su Milović i Caktaš, stožerni igrači.

Bijelima slijedi gostovanje u Zaprešiću, gdje Burić na raspolaganju neće imati “kartonirane” Jeffersona i Sušića. A upitno je hoće li koristiti Arteagu i Radčenka. Za Radčenka se zna da ga Burić nema u ozbiljim planovima, on je još u srpnju skupio svoje 103 ovosezonske minute. Arteaga je druga priča, njegov angažman na treningu je, može se čuti, ispod minimuma. Venezuelcu se u Hajduku baš i ne igra.

>> Karamarko: Ne volim kada potkradaju Hajduk, to ne smijemo dopustiti!

Komentara 3

KO
kokolino
18:18 04.03.2016.

Tolko o ljubavi obitelji Medić prema Zagrebu i Dinamu.Treba ga (Dražena) dekretom protjerati iz NK Zagreba.Vratiti u klub one koji vole klub, i vratiti boju kluba.

DU
Deleted user
18:20 04.03.2016.

istara amerika, dynamo sicilija, osijek madjarska, rijeka italija..... sto se cudom cude jer nitko ne zeli imati posla sa sicilijom osim ako casti nema

NI
nisiUpravu
14:36 03.03.2016.

Bit će bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije