Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka mladih

Branič Rome Silvio Anočić bit će jedini hrvatski nogometaš u četvrtfinalu

Roma - Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL
26.02.2015.
u 07:15

Dečko iz Valpova Anočić u Romi je od prošloga ljeta. Rimljani su mu dali profesionalni ugovor do 2017. godine i već u prvoj sezoni izvrsno se snašao.

Bivši igrač Osijeka, 17-godišnji Silvio Anočić, bit će jedini Hrvat u četvrtfinalu Lige prvaka mladih. Anočić je u osmini finala s Romom pobijedio favorizirani Ajax u Amsterdamu 6:5 na jedanaesterce, nakon 90 minuta bilo je 0:0. Bivši dinamovac Robert Murić igrao je vrlo dobro za Ajax i postigao pogodak s bijele točke.

Dečko iz Valpova Anočić u Romi je od prošloga ljeta. Rimljani su mu dali profesionalni ugovor do 2017. godine i već u prvoj sezoni izvrsno se snašao. Igra na poziciji lijevoga braniča, standardan je u Ligi prvaka mladih i u talijanskoj Primaveri, velika nada rimskoga kluba. Dakako, Anočić je i član hrvatske reprezentacije do 18 godina.

>> Hrvati imaju igrače u Borussiji (D), Bayernu, Bayeru, Romi i Baselu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije