Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN RIJEKE

Bradarić: Ne znam zašto smo protiv Dinama imali toliko straha

Derbi Rijeka - Dinamo na Rujevici
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
12.08.2017.
u 13:20

- Ne znam zašto smo toliko straha imali. Ne želim tražiti alibije. Dojma sam da smo morali ući puno agresivnije, ali lako je sada pričati – zaključio je Bradarić.

Riječki kapetan jučer je bio Filip Bradarić. Nominalno treći u ekipi nakon Mate Maleša koji je bio kartoniran i Andreja Prskala koji je sad na klupi.

- Eto... Neki bi rekli da je napokon došao kraj našoj nepobjedivosti na Rujevici. Dinamo je zasluženo dobio. Ušli smo s previše respekta u utakmicu, iz dva prekida primili golove. Malo smo se skupili na poluvremenu, rekli si da moramo nešto pokazati, malo nam je pomoglo to isključenje... Bili smo dominantni, ali nismo uspjeli zabiti. Idemo dalje, krvavo smo radili cijelu prošlu sezonu. Želim samo zahvaliti našim navijačima što su nas bodrili i što su nakon ovakvog poraza pokazali da su uz nas. Nadam se da ćemo im to vratiti.

Morat će. Prilika je već protiv Olympiakosa. Jer, ni najvjerniji navijači neće dugo trpjeti tako konfuzne partije. Proljetos Dinamo nije mogao izaći sa svoje polovice, sad je Rijeka uspjela izboriti samo dvije vratnice. I crveni karton za Lecjaksa na pritisak publike i igrača.

- Ne znam zašto smo toliko straha imali. Ne želim tražiti alibije. Dojma sam da smo morali ući puno agresivnije, ali lako je sada pričati – zaključio je Bradarić.

Derbi Rijeka - Dinamo na Rujevici
1/9

Dojam je i da se Dinamo prvi put nakon dugo vremena ozbiljnije napalio u HNL-u od suparnika. Priznao je to i Nikola Moro.

- Bili smo dosta nabrijani svi zajedno. I mislim da nakon dugo vremena izgledamo kao prava ekipa, a ne kao jedanaest pojedinaca.

Zahvaljujući treneru Cvitanoviću?

- Pa sigurno da je on jako zaslužan za to. Ne smijemo sad ovo pokvariti, moramo izbaciti Skenderbeu i ući u skupinu Europske lige – kaže mladić bez kojeg novi Dinamov trener ne može zamisliti početnu postavu.

Komentara 7

B2
bokida 2
14:09 12.08.2017.

Pa valjda zbog toga što ih se boje.

MA
Marvin
20:23 12.08.2017.

ako neznas igrat , problem , ako nemas snage jos veci problem .

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
23:12 12.08.2017.

zato jer ste pičkice. Točka. A ti dečko baš nisi pametan. Sjecas se?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije