Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI KUP

Braću Sinković čeka novo finale: 'Zadovoljni smo, sve ide po planu'

05.06.2021.
u 08:00

- Lijepo je vrijeme tu u Sabaudiji, dobra je staza i uživamo u veslanju.

S najboljim vremenom u svojoj kvalifikacijskoj skupini, Martin i Valent Sinković osigurali su izravni plasman u finale posljednje, treće regate Svjetskog kupa koja se održava u talijanskoj Sabaudiji. Braća Sinković dominirala su od samog početka te u cilj ušla s vremenom 6:31.87.

Posada Velike Britanije zauzela je drugo mjesto s 14 sekundi zaostatka, dok je treće mjesto izborila njemačka posada.

– Uvijek je prva utrka nakon dugo vremena teška, ali moram priznati da smo zadovoljni. Lijepo je vrijeme tu u Sabaudiji, dobra je staza i uživamo u veslanju. Nadamo se da ćemo tako odraditi i finale – rekao je Martin, dok je Valent dodao:

– Bila je stvarno dobra utrka. Zadovoljni smo, sve ide po planu i očekujemo da ćemo u finalu imati dobru utrku. Cilj je da imamo jednu jaku utrku i zadnju provjeru pred Olimpijske igre.

Druga hrvatska posada, braća Patrik i Anton Lončarić, osigurala je nastup u repasažu u subotu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije