Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomlađivanje Bayerna

Braco probudio Kovača uz veliku vijest, doveo mu je zlatnog Francuza

Hasan Salihamidžić i Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
09.01.2019.
u 10:51

Pavard će u redove bavarskog kluba stići 1. srpnja

Hasan Salihamidžić Braco, sportski direktor Bayerna, potvrdio je u srijedu ujutro da je kupio francuskoga reprezentativca Benjamina Pavarda, člana Stuttgarta.

Salihamidžić nije precizirao koliko je novca bavarski klub uložio u taj transfer, ali je naglasio da će se 22-godišnji branič klubu pridružiti 1. srpnja 2019. godine.

Zanimljivo, Kovač Pavarda nije smatrao prioritetom na tržištu, a to je i potvrdio početkom prosinca.

– Sjajan je igrač visokih kvaliteta. Međutim, mi smo već dobro pokriveni na toj poziciji i ne bi imalo smisla dovoditi četvrtog, petog, pa i šestog igrača na to mjesto – kazao je tada novinarima Kovač.

Salihamidžić očito nije htio propustiti prigodu, a potvrdio je i to da Bayern gleda kako zaključiti transfer Calluma Hudsona-Odoija iz Chelseaja.

Premda su mu samo 22 godine, Benjamin Pavard već se istaknuo kao važna karika francuske reprezentacije, a mnogi pamte njegov spektakularan pogodak Argentini na minulom Svjetskom prvenstvu u Rusiji.  

U Stuttgartu najčešće igra na poziciji središnjeg braniča, ali se odlično snalazi i na mjestu desnog bočnog. 

Komentara 7

Avatar Tito
Tito
11:26 09.01.2019.

Macak u vreci. – se odnosi na nesto nepoznato sto se nekome nudi. U srednjem vijeku prasici su se prodavali u vreci, a prevaranti su umjesto prasica podvaljivali naivnim kupcima macku, v. Kupio macka…

DU
Deleted user
16:35 09.01.2019.

Niko Kovač je u velikoj opasnosti. Ako komentira nešto o prinovi - mogli bi ga odmah izbrisati. U klubu je sve puno mačaka u vrećama ali i praznih vreća pogodnih i za brisanje svega, ako treba i podova.

BA
bazinga
18:12 09.01.2019.

Bravi je kovač seka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije