Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS FINALE

Braća Sinković u Poljskoj love svoje peto europsko zlato

Martin i Valent Sinković
Igor Kralj/Pixsell
11.10.2020.
u 10:08

- Koncentrirali smo se samo na Talijane, no mislim da su svi finalisti opasni i da predstoji velika borba za medalju - kazao je Valent Sinković

Već u polufinalnoj utrci Valent i Martin Sinković poslali su jasnu poruku svojim najvećim rivalima na Europskom prvenstvu. Hrvatski dvojac bez kormilara s lakoćom se plasiralo u finale, a talijansku posadu, koju su smatrali najvećim konkurentima, u polufinalu su ostavili iza sebe za skoro tri i pol sekunde (-3.42).

No, ako bi sudili samo po vremenima iz druge polufinalne skupine, možda im Lodo i Vicino ne budu glavni konkurenti za zlato već će to biti Rumunji Cozmiuc i Tudosa, pobjednici druge polufinalne skupine koji su ostvarili i bolje vrijeme od hrvatskog dvojca.

- Koncentrirali smo se samo na Talijane, no mislim da su svi finalisti opasni i da predstoji velika borba za medalju - kazao je Valent Sinković.

- Ako mi odradimo svoje kao u polufinalu, onda ćemo biti u borbi za zlato. Meni se čini da će nam i u finalu Talijani biti najveći suparnici - dodao je Martin Sinković.

Finale je na raspored danas (nedjelja) u 12:01, a pokušaj Sinkovića da osvoje svoje peto europsko zlato (treće u dvojcu bez) možete pratiti na portalu worldrowing.com kao i na drugom programu HRT-a.

Hrvatski četverac, koji čine Marko Ukropina, Ivan Piton te braća Anton i Patrik Lončarić, osvojio je treće mjesto u B finalu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije