Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ OSIJEKA

Braća Bryan su prošlost, dolaze braća Sabanov

Jim Courier - Bob Bryan
Foto: Reuters/PIXSELL
05.02.2020.
u 00:30

I u prvom su kolu u Francuskoj došli i do svoje prve pobjede na ATP turnirima, nadjačali su Španjolca Carreno Bustu i Portugalca Sousu sa 7:6 (7), 7:6 (8).

Veliki uspjeh postigla su braća Sabanov, Ivan i Matej, na ATP turniru u Montpellieru, nagradnog fonda 606.350 eura. Njima je to bio drugi nastup na ATP Touru (prvi su imali u Umagu 2018.), ali prvi na koji su se plasirali na temelju plasmana. 

I u prvom su kolu u Francuskoj došli i do svoje prve pobjede na ATP turnirima, nadjačali su Španjolca Carreno Bustu i Portugalca Sousu sa 7:6 (7), 7:6 (8).

Osječani su tako svoj plasman na ATP listi popravili za po sedam mjesta i sada su na diobi 154. pozicije, što je i njihov najbolji plasman. 

Američki blizanci Bryan, Bob i Mike, koji su u 42. godini, teniska su prošlost, ali hrvatski blizanci Sabanov (27) teniska su budućnost. 

Ključne riječi

Komentara 1

ČE
četverac
09:20 05.02.2020.

Svaka čast dečki, samo naprijed. Vi barem uvijek imate s kim trenirati, ako ništa drugo jedan s drugim. Povećat rad za 20 posto pa će rezultati biti još bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije