Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometna renesansa

Najbolji igrači Lokomotive mjesečno zarađuju 5000 eura bruto

13.03.2018.
u 09:17

Na Lokomotivinim travnjacima površine 50.000 četvornih metara svakoga dana vježba tristotinjak dječaka, usto i prva momčad, koja će ove godine dobiti nove svlačionice

Zanemarimo li sestrinski odnos s Dinamom, čijom srži su se institucije davno prestale baviti, Lokomotiva je u ovom trenutku u razvojnom smislu najbrže rastući hrvatski nogometni prvoligaš.

Prošetali smo nepreglednim, predivno uređenim i održavanim igralištima na Kajzerici i uvjerili se u ispravnost Lokomotivinoga puta: osiguraj najbolje uvjete za trening i proizvodi kako bi preživio.

1/10

Tako na Lokomotivinim travnjacima površine 50.000 četvornih metara svakoga dana vježba tristotinjak dječaka, usto i prva momčad, koja će ove godine dobiti nove svlačionice. Lokomotiva ima dvojicu, uz Moru, najtalentiranijih hrvatskih nogometaša, Majera i Ivanušeca.

- U juniorima imamo još dva dragulja, Krajinovića i Kastratija, koji nisu već igrači za prvu momčad, nego će biti i za veće domete od Lokomotive - kaže glavni direktor kluba Božidar Šikić.

Smeta li vam što je Lokomotiva nema publike?

- Naravo, ali to nije samo naš problem. Pa Rijeka kod kuće ne može skupiti više od 6000 ljudi. Na žalost, kod nas mediji sve gledaju negativno, pa se tako više piše o katastrofi Dinama, nego o veličanstvenoj pobjedi Lokomotive - ističe Šikić, uz dodatak kako najveći ugovori Lokomotivinih igrača iznose 5000 eura mjesečno bruto.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije