Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOMČADSKE KOLEGE

Bottas brži od Hamiltona u kvalifikacijama na Silverstoneu

Valtteri Bottas
Foto: Reuters/Pixsell
08.08.2020.
u 19:50

Iz drugog reda krenut će Nijemac Nico Huelkenberg (Racing Point) i Nizozemac Max Verstappen (Red Bull-Honda).

Finac Valtteri Bottas (Mercedes) ostvario je najbolje vrijeme u kvalifikacijama za petu utrku ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva vozača formule 1, "70th Anniversary Grand Prix" koja će se voziti u nedjelju na stazi Silverstone.

Bottas je u subotnjim kvalifikacijama ostvario 63 tisućinke bolje vrijeme od momčadskog kolege, aktualnog svjetskog prvaka i vodećeg u redoslijedu ovogodišnjeg SP-a Britanca Lewisa Hamiltona (Mercedes), koji je prošloga vikenda slavio u Silverstoneu na utrci za VN Velike Britanije.

Iz drugog reda krenut će Nijemac Nico Huelkenberg (Racing Point) i Nizozemac Max Verstappen (Red Bull-Honda).

Utrka u nedjelju počinje u 15.10 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nemanadimak
18:21 10.08.2020.

Ovo sa gumama postaje katastrofa. Bridgestone bi se morao vratiti natrag i dobavljati dobre gume. Ovako trke postaju i bezveze a i neko bi mogao stradati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije