Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Boston unatoč pobjedi treba pomoć za plasman zu doigravanje

Boston Bruins
Reuters/PIXSELL
08.04.2016.
u 12:38

Bruins sa 93 boda su izjednačeni s Red Wingsima na trećem mjestu Atlantske divizije. Boston u subotu zadnju utakmicu igra kod kuće protiv Ottawa Senatorsa, a Detroit ide u goste New York Rangersima.

Boston Bruinsi su sinoć sa 5-2 svladali Detroit Red Wingse i spriječili ih da osiguraju doigravanje.   

Bruins sa 93 boda su izjednačeni s Red Wingsima na trećem mjestu Atlantske divizije. Boston u subotu zadnju utakmicu igra kod kuće protiv Ottawa Senatorsa, a Detroit ide u goste New York Rangersima.

Philadelphia Flyers koji su sa 4-3 izgubili u produžetku od Toronto Maple Leafsa imaju 92 boda i dvije utakmice za osiguravanje druge wild card za doigravanje u Istočnoj konferenciji. Ako Flyers pobijede u subotu Pittsburgh Penguinse, a u nedjelju  New York Islanderse i ako Red Wings pobijede New York Rangers u regularnom dijelu utakmice ili u produžetku u subotu, Bruinsi ne idu u doigravanje.

Vratar Tuukka Rask je obranio 13 udaraca za Boston koji je bio bolji od Red Wingsa u udarcima prema suparničkom golu sa 34-15. Bruins su poveli nakon minutu i pol igre pogotkom Davida Pastrnaka, a nakon njega su mrežu Red Wingsa zatresli Brad Marchand te Torey Krug.

Bruins su zabili dva gola u prvih 45 sekundi zadnje trećine i povećali prednost na 5-1. Strijelci su bili Lee Stempniak, a zatim Loui Eriksson.

Golove za Red Wingse su zabili Alexey Marchenko i Andreas Athanasiou, a prvi vratar Jimmy Howard je izvađen iz igre nakon što je iz 126 udaraca prema svojim vratima primio dva gola. Zamijenio ga je u zadnjoj trećini Petr Mrazek.

REZULTATI:

Los Angeles Kings - Anaheim Ducks            2-1
New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning      2-4
Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs    3-4 (produžetak)
Carolina Hurricanes - Montreal Canadiens     2-4
Nashville Predators - Arizona Coyotes        3-2 (produžetak)
Dallas Stars - Colorado Avalanche            4-2
San Jose Sharks - Winnipeg Jets              4-5
Boston Bruins - Detroit Red Wings            5-2
New York Rangers - New York Islanders        1-4
Washington Capitals - Pittsburgh Penguins    3-4 (produžetak)
Ottawa Senators - Florida Panthers           3-1
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues         1-2 (produžetak)
Calgary Flames - Vancouver Canucks           7-3

>> Detroit sve bliži svom 25. uzastopnom doigravanju

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije