Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi poraz od Monaca

Borussijin trener: U napadu smo previše komplicirali

Borussia Dortmund
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.04.2017.
u 23:58

Od samog početka vidio sam mnogo tehničkih pogrešaka svojih igrača i krivih postavljanja na terenu, a nakon takvih pogrešaka teško je dobiti sigurnost u igri - rekao je trener Tuchel

Trener i igrači Borussije složni su da nisu igrali dovoljno dobro u uzvrtanom dvoboju Lige prvaka. Njemačka momčad je nakon poraza u Dortmundu izgubila i u uzvratu (1.3). Borussija je posebno loše igrala u prvom poluvremenu:

- Od samog početka vidio sam mnogo tehničkih pogrešaka svojih igrača i krivih postavljanja na terenu, a nakon takvih pogrešaka teško je dobiti sigurnost u igri. U napadu smo previše komplicirali i to sve zajedno nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat - rekao je trener Tuchel.

- Nismo bili na sto posto od prve sekunde, možda smo bili previše fokusirani na gol, a to nije bilo dobro. Malo je nedostajalo i sreće - smatra vratar Bürki, a strijelac jedinog gola žutih, Reus, dodaje:

- U prvih 25 minuta nismo imali nikakve reakcije na ubačaje i visoke lopte. Zatim smo imali nekoliko opasnih prilika i da je jedna lopta ušla, utakmica je mogla krenuti u drugom smjeru. Ali nismo igrali dobro, posebno u prvom poluvremenu.

>>Pique: Ispadanje će ostaviti traga, ali sada moramo slaviti protiv Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije