Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao i Eintracht

Borussia Mönchengladbach zasjela na čelo Bundeslige

Borussia Mönchengladbach
Foto: DPA/Pixsell
27.10.2019.
u 22:15

U ranije odigranom susretu Wolfsburg i Augsburg su odigrali 0:0.

U posljednjem susretu devetog kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Mönchengladbach je pobijedila Eintracht sa 4:2 preuzevši vodstvo na ljestvici. Bila je to sjajna utakmica sa šest golova i niz prilika na obje strane.

Golove za Borussiju zabili su Marcus Thuram (28), Ozcar Wendt (45+2), Nico Elvedi (75) i Denis Zakaria (85), dok su strijelci za goste iz Frankfurta bili Danny da Costa (59) i Martin Hinteregger (79).

U ranije odigranom susretu Wolfsburg i Augsburg su odigrali 0:0.

Za Wolfsburg je do 71. minute igrao Josip Brekalo, dok je Tin Jedvaj igrao cijeli susret za goste.

Na ljestvici vodi Borussija Mönchengladbach sa 19 bodova, Bayern je drugi sa sa 18 bodova, dok Freiburg i Wolfsburg imaju po 17 bodova. Borussija iz Dortmunda je pet sa 16 bodova.

Zadnja dva mjesta koja vode u niži rang drže Augsburg sa sedam i Paderborn sa čestiri boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije