Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 3:2

Borussia M. ostaje crna mačka za Bayern, slavila nakon velikog preokreta

Borussia Mönchengladbach - 1899 Hoffenheim
Marius Becker/DPA/PIXSELL
08.01.2021.
u 22:51

Borussia (M) se pokazuje kao prava "crna mačka" za europske prvake jer su od zadnjih 14 međusobnih utakmica dobili čak sedam.

Nogometaši Borussije Mönchengladbach pobijedili su na svom terenu u 15. kolu Bundeslige prvaka Bayerna s 3-2 velikim preokretom. 

Poraz Bavaraca činio se posve nemogućim nakon što je Bayern pogocima Roberta Lewandowskog (20pen) i Leona Goretzke (26) vodio s 2-0. ali su domaćini napravili podvig. Prvo je Jonas Hoffman (36, 45) s dva pogotka izjednačio, da bi Florian Neuhaus u 47. minuti donio potpuni preokret, a Bayern dokraja nije uspio izjednačiti i izbjeći drugi poraz sezone. 

Borussia (M) se pokazuje kao prava "crna mačka" za europske prvake jer su od zadnjih 14 međusobnih utakmica dobili čak sedam. 

Bayern je ostao vodeći s 33 boda, dva više RB Leipziga koji će u subotu igrati s Borussijom Dortmund, dok je Borussia (M) sedma s 24 boda. 

FA Kup: Prošao Liverpool

 Nogometaši Liverpoola prošli su šesnaestinu finala engleskog FA kupa nakon što su u gostima svladali Aston Villu s 4-1. 

Redsi su uspješno prošli teško gostovanje na kojemu su u prvenstvu ove sezone izgubili s 2-7, a večerašnjom izvedbom su uzvratili momčadi iz Birminghama

Sadio Mané je već u 4. minuti doveo Liverpool  u vodstvo, da bi u 41. minuti izjednačio Barry. U drugom poluvremenu usllijedila je "crvena raspsodija", a za pobjedu su pogađali Wijnaldum (60), opet Mané (63) i Mohamed Salah (65). 

U drugom susretu večeri Wolverhampton Wanderersi su na svom travnjaku pogotkom Adama Traoréa (35) izbacili Crystal Palace.     

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:59 08.01.2021.

Daß ist super !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije