Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiglo pojačanje

Borussia dovela darovitog mladog stopera Boce Juniorsa

Leonardo Balerdi
Foto: Reuters/Pixsell
14.01.2019.
u 17:42

Njemački je klub platio 16 milijuna eura

Vodeća momčad njemačkog prvenstva Borussia Dortmund angažirala je 19-godišnjeg argentinskog stopera Leonarda Balerdija. Mladi argentinski reprezentativac stiže u Dortmund iz redova Boca Juniorsa za 16 milijuna eura, a zanimljivo je da je za prvu momčad Boce odigrao je svega pet susreta.

Za njegove usluge bili su zainteresiran Barcelona Roma, ali su Argentinci u srpnju prošle godine odbili njihove ponude.

- Balerdi je iznimno talentiran i snažan branič. Odličan je u igri po zemlji, a odlično se snalazi i u zraku. Planirali smo ga dovesti u srpnju, ali smo se malo požurili - kazao je Borussijin sportski direktor Michael Zorc.

Balerdi bi u Borussiji trebao zamijeniti Švicarca Manuela Akanjia koji će zbog ozljede propustiti nastavak sezone. Borussija vodi nakon prvog dijela prvenstva sa 42 boda, šest više od Bayerna, a nastavak Bundeslige kreće 18. siječnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije