Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga, 12. kolo

Borussia Dortmund bez Perišića razorila Mandžukićev Wolfsburg

'29.10.2011,Volkswagen Arena, Wolfsburg, GER, 1.FBL, VFL Wolfsburg vs Hertha BSC Berlin, im Bild  Mario Mandzukic (Wolfsburg #18)  // during the match from GER, 1.FBL,VFL Wolfsburg vs Hertha BSC Berli
'nph / Schrader'
05.11.2011.
u 17:39

Ivan Perišić pobjedu Borussije 5:1 nad Wolfsburgom odgledao je s klupe, dok je Mario Mandžukić igrao cijeli susret za momčad iz vučjeg grada.

Zahuktao se aktualni njemački prvak Dortmund! U derbiju kola utrpao je "petardu" Wolfsburgu! U visokoj 5:1 pobjedi nije bilo našeg reprezentativca Ivana Perišića, koji je briljantnu predstavu svoje momčadi odgledao s klupe. Naš drugi reprezentativni napadač Mario Mandžukić, odigrao je svih 90 minuta u majici Wolfsburga i utopio se u sivilu svog nemoćnog sastava.

Berlinska je Hertha, nakon iznenađujuće prošlotjedne pobjede u Wolfsburgu, ovaj put doma poražena (1:2) protiv Mönchengladbacha. Kapetan Herthe, Andre Mijatović, igrao je cijelu utakmicu.

Köln je nakon prvih 45 minuta vodio 2:0 u Bremenu, no domaći je Werder ipak upisao tri boda! Junak kola bio je Peruanac Claudio Pizarro, koji je uništio goste, postigao je hat-trick i donio Werderu 3:2 pobjedu! Prvi je gol Pizarro zabio u 49. minuti, pet minuta kasnije izjednačio je iz kaznenog udarca, a tada je Köln ostao i s igračem manje, jer je bio isključen Sereno. Konačnih 3:2 Pizarro je postavio svojim trećim pogotkom u 86. minuti...

Rezultati 12. kola: Mainz – Stuttgart 3:1, Dortmund – Wolfsburg 5:1, Werder – Köln 3:2, Hoffenheim – Kaiserslautern 1:1, Nürnberg – Freiburg 1:2, Hertha – Mönchengladbach 1:2. Redoslijed: Bayern (-1) 25 bodova, Dortmund, Werder i Mönchengladbach po 23, Schalke (-1) 21, Stuttgart i Hannover (-1) 18 bodova...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije