Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Borussia (D) za Perišića spremila 6 milijuna eura

Ivan Perišić
AFP
28.03.2011.
u 13:06

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (22) mogao bi se ovoga ljeta naći u velikoj dvojbi. Engleska ili Njemačka? Tottenham ili Borussia Dortmund?

Nakon što su se pojavile informacije da je menadžer Tottenhama Harry Redknapp za hrvatskog veznjaka iz Clube Bruggea spreman iskrcati 6 milijuna funta, u priču se s konkretnom ponudom uključila i dortmundska Borussia.

Vodeći klub Bundeslige za Perišića je, tvrdi njemački Bild, voljan Bruggeu platiti 6 milijuna eura. Iznos je nešto manji od onog koji nudi Tottenham, no ipak dovoljno primamljiv da ga belgijski klub prihvati.

Perišić je izjavio da dogodine želi igrati u Ligi prvaka. A kako klub s White Hart Lanea ove sezone opasno visi za Ligu prvaka, taj će cilj Ivan ipak najlakše ostvariti s Borussijom...

Komentara 8

PO
Posavina09
14:30 28.03.2011.

@ vatrenko.. u kojim si to njem. novinama procitao da ga nezele? te cijene,ti milioni su pretjerano napuhani..za svejednog igraca..al to je druga prica. maloga nisam vidio kako igra u klubu,al nije isto igrat u belgiji i njemackoj..to nadam se da znas.

VA
Vatrenko
14:48 28.03.2011.

...sad ti meni kao da lazem ili sto mi mislis reci? U ostalom to nije moje misljenje... Kao drugo (ako znas njemacki jezik) onda listaj malo po portalima pa ces vidjeti... Kao trece belgijska liga je MAMA sprema HNLu aa ako je mogao isplutati jedan Modric i Kranjcar i Srna itd iz HNL onda moze (bogami) i jedan Perisic iz belgije. Ja pratim perisica vec godinama i ne sijecam se da sam gledao i jednu losu tekmu od njega. on ce se nametnuti bilo gdje dosao! A to sto ja znam ili neznam... moras se jos dobro pure u prahu najest da bi samnom o nogometu...

VA
Vatrenko
13:54 28.03.2011.

Bas citam raznoraznih komentara po njemackim forumima: dosta ih ima koji ga i ne zele vidjeti u dortmundu jer je navodno preskup i opcenito \"igraci sa balkana\" (cije ime prestaje sa \"ic\") su problematicni i da u biti i nije neki igrac te da nema mjesta za njega itd. Po mom misljenju je 6 milja i povoljno kad gledas kakav je mali igracina u tim godinama. A nesmije se ni zaboraviti da ima ugovor do 2015 meni se cini. Perisic je stvarno jeb.. igrac! A zao bi mi bilo da zavrsi u klubu gdje to ne cijene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije