Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA - DANSKA 2:1

Borna Sosa: Zabio sam kao Toni Kroos! Ovo je posebna noć

Hrvatska povela protiv Danske, Borna Sosa zabio za 1:0
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.09.2022.
u 23:28

Borna Sosa u sedmoj utakmici za reprezentaciju Hrvatske zabio je pogodak za vodstvo protiv Danske na Maksimiru. U pretposljednjoj utakmici grupe u Ligi nacija u Zagrebu je pala Danska (2:1), a Sosin gol lijevom nogom s 18 i pol metara dugo ćemo pamtiti. Bio je to znalački, rutinirani potez, a mladi branič nakon susreta bio je zadovoljan kako je probio Kaspera Schmeichela na golu Danske.

Borna Sosa u sedmoj utakmici za reprezentaciju Hrvatske zabio je pogodak za vodstvo protiv Danske na Maksimiru, na mjestu gdje je počela njegova karijera. U pretposljednjoj utakmici grupe u Ligi nacija u Zagrebu je pala Danska (2:1), a Sosin gol lijevom nogom s 18 i pol metara dugo ćemo pamtiti. Bio je to znalački, rutinirani potez, a mladi branič nakon susreta bio je zadovoljan kako je probio Kaspera Schmeichela na golu Danske.

> Ovdje pogledajte Sosin pogodak i sjajnu akciju 

- Baš sam sretan. Prvi mi je pao napamet Toni Kroos, iako su mi rekli da je ovako zabijao i Klinsmann...  Kako god, i meni se sviđa gol i drago mi je da sam pomogao da uzmemo tri boda večeras", bila je prva reakcija Sose nakon susreta.

Soccer Football - UEFA Nations League - Group A - Croatia v Denmark - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - September 22, 2022 Croatia's Borna Sosa celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Antonio Bronic Photo: Antonio Bronic/REUTERS
Foto: Antonio Bronic/REUTERS

Večer za njega nije mogla završiti bolje, zabio je pred punim tribinama, bili su tu mnogobrojni poznanici. Maksimir je mjesto gdje je za njega sve počelo.

- Zaista za mene nije moglo bolje proći, ovo je moje mjesto, ovdje sam odrastao i odigrao prvu seniorsku utakmicu u karijeri, gledaju me prijatelji i obitelj tako da je ovo posebna večer za mene, puno mi znači što sam zabio i dokazao se pred njima", objasnio je i najavio da Hrvatska u zadnjoj utakmici grupe u subotu u Beču protiv Austrije neće kalkulirati.

Prije zadnje utakmice Dalićeva reprezentacija ima zajamčeno drugo mjesto, važno je to uoči ždrijeba za Euro. No cilj je pobjeda u Beču i 

- Mi smo večeras dokazali da je prvo mjesto u skupini naše mjesto i daj Bože da odemo na Final Four jer nakon puno loših sezona u Ligi nacija, to bi bilo baš sjajno za nas. Motivirat će nas i težak poraz koji smo od njih doživjeli u Osijeku, iako se svakome na svijetu to nekad može dogoditi", zaključio je Sosa.

Komentara 1

DM
D'Mich
02:11 23.09.2022.

Čestitam Sosa, dobar si igrač i samo tako nastavi. Drago mi je i zbog Majera. I poslije Luke imati ćemo respektabilnu ekipu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije