Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDOMISLIO SE

Borna Sosa vratio fotografije u dresu Hrvatske pa objasnio zašto je to napravio

Borna Sosa
Instagram
13.05.2021.
u 21:08

"Sve slike su maknute jer su bile mamac za vrijeđanje pojedinaca, ne brinite, na sigurnom su", napisao je Sosa.

Borna Sosa bio je izbrisao nekoliko fotografija u dresu hrvatske nogometne reprezentacije, no sad ih je vratio na Instagram. Objasnio je zašto.

"Sve slike su maknute jer su bile mamac za vrijeđanje pojedinaca, ne brinite, na sigurnom su", napisao je Sosa.

Čini se da je Sosa vratio slike nakon komentara Dejana Lovrena.

"Instagram mora nešto smisliti kako vratiti stare izbrisane slike na isto mjesto gdje su i bile", poručio je Lovren čime je aludirao na činjenicu da se Sosa odlučio izbrisati sve fotografije s hrvatskim dresom.

Osim toga, Sosa je danas poslao i priopćenje HNS-u u kojem je, između ostalog, poručio:

"Odluka koju sam donio bila je pogrešna i za nju sam trebam snositi odgovornost. Ako Hrvatski nogometni savez i izbornici smatraju da unatoč svemu mogu pridonijeti uspjehu naših reprezentacija, ja ću se njihovom pozivu odazvati i staviti na raspolaganje."

>> Pogledajte veliki razgovor s Robertom Prosinečkim

Ključne riječi

Komentara 15

UN
Undertaker
21:28 13.05.2021.

Taj dečko je skroz nezrel za svoje godine i nanio si štetu koju ce jako teško ispraviti. Htio je izbrisati svoju prošlost kao da se je trebao sramit. Igrao je u nacionalnom dresu broncanih i viceprvaka svijeta. Kako ce ga ubuduce prihvatiti ovisi o njemu. A da je bedast, sigurno da je.

Avatar acivij
acivij
21:56 13.05.2021.

Ovaj, čim otvori usta, pada u veću rupu!

GO
goodbadugly
22:18 13.05.2021.

Da sam ja izbornik, zbog tvojih riječi, nikad ne bi bio član repke, ni pod razno, ni na klupi. ti si svoje rekao i učinio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije