Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŠOKU

Dinamovac prolazio kroz dramu: Srušio sam se i nisam mogao disati!

Borna Sosa
Foto: Davor Puklavec/pixsell
10.04.2018.
u 08:55

– Nisam mogao ni disati, možda sam čak kratko bio u nesvijesti, pa mi je Ademi počeo izvlačiti jezik – rekao je Sosa

Dinamo je uvjerljivo prošao (4:0) kroz Pulu, ali ni ovaj dvoboj nije prošao bez novih žrtava u momčadi Nikole Jurčevića. Sredinom drugoga dijela travnjak je zbog problema s koljenom napustio Dani Olmo, a na zagrijavanju je nastradao Borna Sosa. I to prilično bizarno, jedna ga je lopta pogodila direktno u grkljan, pa se mladi branič srušio na travnjak te odmah završio na pregledima u pulskoj bolnici.

– Uh, što reći? Stvarno je bila čudna situacija. To mi se nikada nije dogodilo, baš nikada u karijeri nisam dobio tako neugodan udarac loptom – javio se za Goal Borna Sosa, pa krenuo prepričavati neobičan događaj s Aldo Drosine:

– Izašli smo na zagrijavanje, kao uvijek prvo se lagano dodavali, sve radili u laganom trku, ma praktički smo hodali. I onda me Rrahmani nespretno pogodio loptom, nisam bio svjestan što mi se događa. Ostao sam bez zraka, nekako uspio doći do Ademija i – srušio se pored njega.

Pa s koje vas je udaljenosti pogodio Rrahmani?

– Rrahmani je bio tek nekoliko metara po dijagonali udaljen od mene. Uopće nisam bio spreman na to, bio sam potpuno opušten, a njegova je lopta bila baš onako čvrsta, dobro me pogodila. Kažem, nisam mogao ni disati, možda sam čak bio kratko u nesvijesti, pa mi je Ademi počeo izvlačiti jezik – rekao je Sosa i dodao:

– Ništa nije puklo, ništa se nije pomaknulo. Ali, mene je i dalje mučilo to disanje, valjda sam sljedeća dva sata disao kao Darth Vader. To je obrambeni mehanizam koji se pojavi dok ste u toj nekakvoj fazi šoka.

A kako se Sosa osjećao i što su pokazali pregledi, provjerite ovdje.

Komentara 1

Avatar Castro
Castro
12:02 10.04.2018.

Sosa , zelim ti brzo ozdravljenje, nego da te pitam , sta ti je frizer po zanimanju ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije