Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Challenger

Borna Gojo ostao bez finala, ali napredovat će 17 mjesta

19.09.2021.
u 16:00

No u konkurenci vršnjaka i mlađihGojo je na vrlo dobrom 43. mjestu na svijetu. U svakom slučaju ohrabrujuća vijest za izbornika Vedrana Martića.

Borna Gojo nije se uspio plasirati u finale ATP Challengera u Istanbulu. Bolji od 23-godišnjeg Splićanina bio je njegov vršnjak, Tajvanac Tung-Lin Wu, 295. tenisač svijeta, sa 6:4, 3:6, 6:4. Borna se uz osam asova dobro držao do 4:5 u odlučujućem setu, ali potom je pokleknuo i u ključnom trenutku izgubio servis.

No, unatoč tome naš mladi tenisač može biti zadovoljan postignutim u Istanbulu, na ATP listi će napredovati 17 mjesta i u ponedjeljak će biti 208., što je tek nešto malo iza Ive Karlovića koji je 200. No u konkurenci vršnjaka i mlađih Gojo je na vrlo dobrom 43. mjestu na svijetu. U svakom slučaju ohrabrujuća vijest za izbornika Vedrana Martića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije