Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Šangaj

Ćorić u žestokom dvoboju uzvratio Dolgopolovu za Monte Carlo

Borna Ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.10.2015.
u 13:55

Ćorić će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča Marina Čilića i Kineza s pozivnicom, Wu Dija.

Žestoki dvoboj Borne Ćorića i Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova obilježio je prvo kolo turnira u Šangaju. Nakon dvosatne borbe susjeda s ATP ljestvice (Borna je 38., a Dolgopolov 35.), slavio je hrvatski tenisač sa 2:1 u setovima (6:3, 1:6, 7:6(5)).

Bio je to Ukrajincu peti poraz u nizu, a u njihovom prošlom i jedinom dvoboju, ove godine u Monte Carlu, Dolgopolov je pobijedio u tri seta.

Zagrepčanin je suparniku oduzeo servis za 3:1 te do kraja prvog seta održavao prednost. Potom je u drugom setu pao ritam hrvatskog tenisača, izgubio je dvaput servis pa je Ukrajinac nakon vodstva 5:0 lagano osvojio set. U trećem setu obojica su po jednom oduzimala servis suparniku te je na red došao tie-break. Dolgopolov je bolje počeo, vodio 3:1 i 4:2, ali je Borna sjajnom serijom (5:1) stigao do trijumfa.

Ćorić će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča Marina Čilića i Kineza s pozivnicom, Wu Dija.

ATP Šangaj, 1. kolo:

Borna Ćorić (Hrvatska) - Aleksandr Dolgopolov (Ukrajina) 6:3, 1:6, 7:6 (5)

>>Karlović srušio Ivaniševića: Neću stati, preda mnom je još puno godina

Komentara 3

UM
umnjak
14:30 11.10.2015.

Ma mali se treba rijesiti sponzorusa, inace nista od njega.

RA
rabo
21:08 11.10.2015.

Mali je dobar, zelim mu puno uspeha. Pozdrav iz Beograda.

PL
plavicvjetic
14:26 11.10.2015.

Novinar koji je komentirao meč je digao standard za Večernjak: nije komentirao na podatcima meča, nego je čak pratio live scoring... čudo jedno! Bilo bi bolej da Verčernjak troši stotinjak eura pa će moći gledati mečeve uživo cijele godine na Internetu... samo je smijšno što novinar zna da je ritam pao ako nije uopće gledao meč...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije