Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Borna Ćorić spasio dan za hrvatske predstavnike i prošao u kvalifikacijama

Borna Ćorić - Horacio Zeballos
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
20.08.2014.
u 21:28

Otvara mu se velika šansa jer čeka pobjednika američkog dvoboja između Mitchella i Kozlova koji su dosta lošije rangirani od njega.

Borna Ćorić uspio je proći u drugo kolo kvalifikacija i to nakon nekoliko minuta jer se njegov protivnik Nizozemac Thiem De Bakker ozlijedio i nije mogao nastaviti susret. S druge strane, Petra Martić je prošla kao i ranije Ana Vrljić - porazom.

Bolja od nje bila je Aleksandra Krunić sa 4:6, 3:6.

Ali Borna je spasio dan i otvara mu se velika šansa jer čeka pobjednika američkog dvoboja između Mitchella i Kozlova koji su dosta lošije rangirani od njega.

Osim Petre Martić u prvom kolu ispali su i Ana Konjuh i Mate Delić. Mladu Dubrovčanku u tri je seta (6-1, 4-6, 6-4) porazila Poljakinja Urszula Radwanska, dok je od Delića bio bolji Kinez Ze Zhang (6:2, 6:2).

>> Borna Ćorić: Stiglo je vrijeme za nas klince na Touru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije