Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast!

Bravo Borna! Hrvat sjajnim potezom razveselio siromašnog navijača

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.10.2018.
u 15:07

Hrvatski je tenisač već pokupio mnogo simpatija u glavnom austrijskom gradu nakon što je odlučio razveseliti dvojicu teniskih fanova

Borna Ćorić u petak na turniru u Beču igra četvrtfinalni susret protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona. Dosad su međusobno igrali četiri puta, a uspješniji je Anderson s tri pobjede.

No hrvatski je tenisač već pokupio mnogo simpatija u glavnom austrijskom gradu nakon što je odlučio razveseliti dvojicu teniskih fanova.

Borna Ćorić
1/5

Naime, jedan je navijač na Twitteru poruku poslao na profile nekoliko službenih osoba, a označio je i Bornu Ćorića.

'Postoji li šansa da nabavimo ulaznice za petak ili subotu? Prijatelj i ja smo ludi za tenisom, ali nemamo novca za ulaznice. Bili bismo jako zahvalni',  napisao je navijač, a naš Borna je brzo odgovorio:

'Hej, ostavit ću dvije ulaznice za petak, samo javi na čije ime. Čekat će te, nemoj zaboraviti osobnu iskaznicu'.

Svaka čast!

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Komentara 1

MA
Mama
16:12 25.10.2018.

Bravo Borna,mentalna snaga i inteligencija puno ispred samih godina a izgleda i empatija i srce.Svaka čast i sretno u petak!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije