Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez podrške

Borna Ćorić poslao emotivnu poruku svom treneru: Ostani jak prijatelju

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.03.2019.
u 19:50

'Tužan sam što moram objaviti da Kiki Schneider neće putovati sa mnom do kraja sezone zbog bolesti', napisao je Ćorić

Hrvatski tenisač Borna Ćorić na svom je Twitteru objavio poruku podrške svom treneru Kikiju Schneideru koji neće biti uz njega na turnirima do kraja sezone. Bivši trener Ane Konjuh je bolestan.

'Tužan sam što moram objaviti da Kiki Schneider neće putovati sa mnom do kraja sezone zbog bolesti. On je i dalje važan dio mog tima te se nadam da će se sljedeće sezone vratiti i da ćemo biti jači nego ikad.

>> Pogledajte video: Borna Ćorić na Večernji TV-u

Znamo se još otkako sam bio klinac i Kiki je uvijek bio tu za mene kada sam trebao pomoć. U posljednjih 15 mjeseci koliko radimo na dnevnoj bazi, imao je veliki utjecaj na moju karijeru i bio je veliki dio sjajne sezonu koju imamo. Ostani jak prijatelju', napisao je hrvatski tenisač.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
20:34 14.03.2019.

Zaista ne znam, nije valjda nešto zločudno ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije