Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Marseille

Borna Ćorić nije uspio slaviti protiv Gillesa Simona

Borna Ćorić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
19.02.2015.
u 19:05

Francuz je slavio sa 6:2, 3:6, 6:3.

Borna Ćorić pružio je odličan otpor 17. tenisaču svijeta Gillesu Simonu, ali je nakon dva sata i jedne minutu borbe ipak izgubio meč drugog kola ATP-turnira u Marseilleu. Domaći predstavnik slavio je 6:2, 3:6, 6:3.

Nije bilo u njemu snage za nešto više, iako je itekako pokazao potencijal koji se u njemu krije. A ključan trenutak bio je kod 2:1 za Simona i 30:0 za Ćorića na servisu. U "tren oka" bilo je 30:40, potom je Simon imao prednost, Ćorić je sve to okrenuo u svoju korist i servirao za gem, ali nije uspio, iskusniji protivnik poveo je 3:1 i tu je bio kraj.

Šteta, ali novih prilika će biti, svaki ovaj poraz novo je iskustvo za veliku hrvatsku tenisku nadu.

>> Borna Ćorić nadjačao 10 godina starijeg i 20 mjesta boljeg

Komentara 1

MO
morpheus11
22:57 19.02.2015.

Nije loš mali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije