Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DVA SETA

Borna Ćorić ispao u Miamiju, zaustavio ga 18-godišnji Kanađanin

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.03.2019.
u 08:10

Mladi Kanađanin koji je 57. igrač svijeta, ali mu mnogi predviđaju sjajnu karijeru prvi je set dobio u tie-breaku sa 7:3, dok je u drugom dva puta oduzimao servis Ćoriću.

Borna Ćorić nije uspio izboriti polufinale ATP Masters 1000 turnira u Miamiju. Bolji od njega bio je 18-godišnji kanadski tenisač Felix Auger-Aliassime sa 7:6 i 6:2.

Mladi Kanađanin koji je 57. igrač svijeta, ali mu mnogi predviđaju sjajnu karijeru prvi je set dobio u tie-breaku sa 7:3, dok je u drugom dva puta oduzimao servis Ćoriću.

Auger-Aliassime u glavni je turnir stigao iz kvalifikacija, a sada će se za finale Miamija boriti s lanjskim osvajačem Johnom Isnerom.
 

Ključne riječi

Komentara 2

QQ
qqq
12:39 28.03.2019.

Opasan je ovaj Auger. Ima sad dosta mladih koji obećavaju. Baš me zanima tko će od njih izdominirat.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
12:49 29.03.2019.

Moje mišljenje je, da Borna ove godine puno lošije igra, nego prošle godine. Što je najgore stalno mijenja trenere. Moš mislit, onaj lijeni "vječni" potencijal, Mate Delić, mu je trenutno trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije