Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasgow

Borna Barišić potpisao četverogodišnji ugovor s Rangersima

Borna Barišić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
07.08.2018.
u 17:20

Barišić je za Osijek odigrao 124 utakmice i zabio 9 golova, a u novom klubu će nositi broj 31

Nogometaš Osijeka Borna Barišić od utorka je službeno član škotskog velikana Glasgow Rangersa, objavljeno je na službenoj stranici škotskog kluba. 

Barišić je potpisao četverogodišnji ugovor s najtrofejnijim škotskim klubom, a zanimljivo je da je pažnju Rangersa 25-godišnji lijevi bočni privukao igrama u dvije utakmice pretkola Europske lige Osijek - Rangers, kada je u uzvratu na Ibroxu postigao izjednačujući pogodak za Osječane.

Barišić je za Osijek odigrao 124 utakmice i zabio 9 golova, a u novom klubu će nositi broj 31. Financijski uvjeti transfera nisu objavljeni, ali se nagađa da je Osijek dobio ne manje od 2.5 milijuna eura, a Borna će dobivati oko 750 tisuća eura po sezoni.   

- Uzbuđen sam jer dolazim u najtrofejniji klub na svijetu i što ću svaku domaću utakmicu igrati pred 50 tisuća navijača - kazao je prilikom predstavljanja Barišić. 

U Rangersima će mu društvo praviti još jedan hrvatski igrač, Nikola Katić, koji je također ove sezone stigao na Ibrox iz Slaven Belupa.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Komentara 6

KA
kajinx
17:50 07.08.2018.

...2.5 milijuna eura, a Borna će dobivati oko 750 tisuća eura po sezoni. To je samo početak. Bravo Borna!

DU
Deleted user
20:39 07.08.2018.

Imati ce Hrvati,Katic i Barisic vrecu(Maribor)za nabijanje.

Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
18:58 07.08.2018.

Borna Barišić potpisao četverogodišnji ugovor s Rangersi ma i sada če biti prisutan na srazu europskih klubova Rangers FC : NK Maribor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije