Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotski kup

Borna Barišić briljirao uz sjajan pogodak i asistenciju

Europa League - Group D - Benfica v Rangers
RAFAEL MARCHANTE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29.11.2020.
u 21:06

Drugi škotski velikan Celtic kod kuće je izgubio od Ross Countyja sa 0:2

Nogometaši Rangersa izborili su plasman u četvrtfinale škotskog Liga kupa nakon što su na gostovanju pobijedili Falkirk s 4:0 uz pogodak i asistenciju Borne Barišića.

Hrvatski reprezentativac pružio je sjajnu predstavu na Venue Falkirk Community stadionu u Falkirku upisavši pogodak i asistenciju.

Gosti su poveli u 6. minuti golom Jermaina Defoea, na 2:0 je povisio Calvin Ughelumba u 30. minuti, a u 41. minuti se među strijelce upisao i Barišić sjajnim golom iz slobodnog udarca.

U drugom dijelu Rangers je zabio još jedan pogodak, u 51. minuri Barišić je asistirao Jamesu Tavernieru za konačnih 4:0.

Barišić je igrao do 55. minute, dok je Nikola Katić izvan stroja zbog ozljede.

Drugi škotski velikan Celtic kod kuće je izgubio od Ross Countyja sa 0:2, a golove su zabili Ross Stewart (39-11m) i Alex Iacovitti (84).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije