Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Boris Becker u panici: nestali trofeji koje želi prodati kako bi vratio dug

Boris Becker
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
25.01.2018.
u 15:22

Dio dugova želi vratiti prodajom trofeja, ali Boris se našao u novim problemima

Boris Becker (50) jedan je od najboljih tenisača svih vremena. Njemačka legenda u ozbiljnim je financijskim problemima. Lani u lipnju proglasio je bankrot, te su mu banke sve  zaplijenile čak i trofeje.

Becker je tijekom karijere osvojio šest Grand Slamova od ukupno 49 pojedinačnih naslova. Dio dugova želi vratiti prodajom trofeja, ali Boris se našao u novim problemima.

Boris Becker
1/6

Trofeja nema i ne može ih naći. Navodno mu nedostaju dvije nagrade s Australian Opena, tri  'tanjura' s Wimbledona, te olimpijsko zlato.

"Gospodin Becker ne može se sjetiti gdje se trofeji nalaze", piše u priopćenju stečajne uprave u Londonu.

Becker je izgubio pet od šest trofeja s Grand Slam turnira. Stečajni sud u Londonu donio je odluku kojom bivši tenisač ima veliki dug prema jednoj privatnoj banci, a koji ne može isplatiti.

- Želimo što brže pronaći trofeje s Wimbledona i Australian Opena kako bi isplatili dugove za sljedeće tri godine. Također se provodi istraga kako bi se pronašle i ostale vrijednosti u Beckerovom vlasništvu - rekao je Mark Ford, predstavnik Smith & Williamson, tvrtke koja provodi stečajni postupak.

Boris Becker je dužan više od 60 milijuna eura.

Komentara 5

DU
duxnacije
17:46 25.01.2018.

Daj zamisli taj mozak!!???

Avatar babas
babas
16:48 25.01.2018.

Puno je tih sportaša koji žive daleko iznad svojih mogućnosti,pa na kraju završe u bankrotu. Možeš mu dati ne znam koliko,sve će spiskati!

DU
Deleted user
18:20 25.01.2018.

Ovo je vic godine.Nestali trofeji koje ZELI prodati?Pa on je te trofeje vec prije nekoliko godina prodo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije