Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPUŠTEN IZ BOLNICE

Borac otkrio šokantne detalje napada u kojem je ozlijeđen granatom!

Alex Oliveira
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
26.12.2018.
u 08:10

On je u bolnici podvrgnut zahvatu kojim su krhotine uklonjene, nakon čega je otpušten. Imao je podosta sreće te neće imati trajnih posljedica.

Šokantne vijesti dolaze iz Brazila, gdje je UFC-ov borac Alex 'Cowboy' Oliveira doživio ozljede od krhotina ručne granate, kojom je napadnut. On je otpušten iz bolnice, nakon čega je ispričao što se zapravo dogodilo, piše Fightsite.hr.

30-godišnji Alex Oliveira (19-6-1, 9-4 UFC) jedan je od najaktivnijih UFC boraca u posljednje tri godine. Posljednji nastup imao je početkom ovog mjeseca, kada je poražen od Gunnara Nelsona, da bi nakon toga otišao na odmor u Brazil. Tamo se dogodio incident u kojem je ozlijeđen.

Naime, Oliveira, koji je odrastao u malom seoskom mjestu 80 kilometara od Rio de Janeira, otišao je kupiti auto gorivo za svoju majku. Tijekom vožnje primijetio je članove svoje obitelji u raspravi s grupom ljudi. Stao je da vidi što se događa, da bi sve završilo njegovim ozljedama. Gledajući na okolnosti, moglo je završiti puno gore. Oliveira je završio u bolnici, odakle je dao izjavu za lokalne medije.

Foto: Reuters/Pixsell

- Jedan od ljudi uperio je pištolj prema glavi mog nećaka i onda je došlo do naguravanja. Imali su mačete, noževe i ručnu granatu. Odjednom je ta granata poletjela u mom smjeru. Eksplodirala je, a krhotine su me pogodile u nogu i stopalo - ispričao je Oliveira.

On je u bolnici podvrgnut zahvatu kojim su krhotine uklonjene, nakon čega je otpušten. Imao je podosta sreće te neće imati trajnih posljedica. Nakon otpuštanja iz bolnice, otišao je u policiju gdje je dao izjavu o tome što se dogodilo. Ipak, nije poznato zna li tko su bili napadači te zbog čega su ušli u okršaj s članovima njegove obitelji.

Oliveira je inače vrlo miran borac s kojim nikada nije bilo incidenata. Ipak, pričao je kako je kroz život na selu imao podosta burnu prošlost. Velika neimaština od njega je stvorila rodeo jahaća, odakle i dolazi njegov poznati nadimak, da bi tek nakon toga postao MMA borac. I to vrlo uspješan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije