Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok za momčad

Bomba u Maksimiru: Dinamo već za koji dan ostaje bez trenera?!

Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
07.12.2020.
u 10:35

Mamić bi narednih dana trebao raskinuti ugovor s hrvatskim prvakom

Zoran Mamić uskoro više neće biti trener Dinama! Tako barem jutros prenose arapski mediji koji ističu da je Mamić prihvatio ponudu i pristao kao izbornik voditi Ujedinjene Arapske Emirate.

Mamić bi narednih dana trebao raskinuti ugovor s hrvatskim prvakom te vrlo brzo krenuti prema Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ističe Gulf Today

Isti medij kaže da je Mamić dogovorio dvogodišnji ugovor, a neslužbeno se doznaje da će zaraditi nešto više od četiri milijuna eura.

Čelnici saveza tražili su nekoga s iskustvom vođenja tamošnjih klubova, pa idealnog kandidata našli u Mamiću koji je jako dobro upoznat s lokalnim prilikama i nogometom.

Podsjetimo, svojedobno je vodio saudijski Al-Nassr, potom je preuzeo Al-Ain (UAE), a kasnije se vratio u Saudijsku Arabiju i sjedio na mjestu stratega Al Hilala.

S Al-Ainom bio je državni prvak u sezoni 2017./2018., a godinu dana kasnije i doprvak na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Mamić je ove sezone s Dinamom ostvario izvanredan rezultat u Europskoj ligi te kolo prije kraja već ima osiguran plasman u sljedeći krug natjecanja.

 

Komentara 64

ZV
zvone02
11:10 07.12.2020.

normalno je i prirodno da se želi maknuti i zaštititi od mafije koja linčuje braću Mamić, koristeći sva sredstva kako bi se dokopali novca koji je klub zaradio. Dinamo je bio u bankrotu i vjerojatno ne bi ni opstao ili bi životario da se nisu angažirali Mamići i drugi i držali klub iznad vode dok nije zaradio za samoodrživo poslovanje.

PE
peronja
10:43 07.12.2020.

za dobrim konjem se najviše praši.

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
12:14 07.12.2020.

Nije valjda lud da u Hrvatskoj ceka odluke hrvatskog "pravosudja"?! Oni nemaju respekta ni prema hrvatskim braniteljima i herojima, kako bi onda imali respekta prema nekom sportskom radniku kojeg su odavno oznacili za odstrijel? Idi Mamicu, sa 4-5 milijuna eura mozes komforno zivjeti do kraja zivota. To ti je mnogo bolja opcija od "borbe protiv vjetrenjaca"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije