Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modri traže pojačanje

Dinamo nudio Hajduku golem novac za ponajboljeg igrača? Iz Maksimira stigla drukčija verzija

Jairo Da Silva
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
06.10.2020.
u 12:55

Brazilac je za Hajduk odigrao 70 utakmica i postigao je 23 gola

Dinamo je u ponedjeljak navečer pokušao iz Hajduka dovesti Jaira da Silvu!

Donosi to Dalmatinski portal koji navodi da je hrvatski prvak splitskom rivalu u zamjenu nudio 2,7 milijuna eura i Iyayija Atiemwena kojeg je, prema neslužbenim podacima, Gorici u siječnju 2019. godine platio oko tri milijuna eura.

Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija o svemu je obavijestio Nadzorni odbor, međutim na kraju je klub zauzeo stav da od transfera neće biti ništa.

Prijelazni rok u HNL-u traje će do 18. listopada, pa je teoretski moguće da će se Dinamo vratiti na Poljud s izdašnijom ponudom ako je struka u Maksimiru procijenila da je upravo Jairo igrač koji momčadi nedostaje.

Brazilac je za Hajduk odigrao 70 utakmica i postigao je 23 gola, a Transfermarkt ga procjenjuje na 1,6 milijuna eura.

U međuvremenu su se na tu temu oglasili i iz Dinama.

– Nastavno na vijest koja se tijekom dana pojavila u medijskom prostoru, prema kojoj je GNK Dinamo poslao ponudu za igrača HNK Hajduk Jaira, a zbog vjerodostojnog informiranja javnosti, ovim putem demantiramo napise kako je GNK Dinamo poslao službenu ponudu za navedenog igrača.

Sportski direktor Zoran Mamić imao je kontakt s kolegom Kepčijom iz Hajduka u kojem se informirao o statusu Jaira i eventualnom transferu. Međutim, dalje od tog razgovora nije se išlo – rečeno je u klupskom priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 16

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
13:09 06.10.2020.

Lova čini čuda! Kad netko u Splitu dobije 100 000 eurića u džep - sve riješeno!

SP
spremni0
14:12 06.10.2020.

nije uredu da se uprava Dinama sprda tako sa hajdukom

RO
roland
14:40 06.10.2020.

Zdravko Mamić prska na najjače, točno po očima Brbiću. Dao je Hajduku ultimatum do ponoći za Jaira. Jairo mu ne treba , dao bi ga odmah u Lokomotivu, ali čovjek jednostavno zna posao. Naravno da ga Hajduk neće prodati, naravnoo da će Jairo pasti u formi i da nikada neće dobti tih 2,7 milijuna kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije