Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI TRANSFER IKAD?

Bomba: Modrić ključna figura senzacionalnog transfera vatrenog

Vrsaljko Modrić Rebić Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.06.2018.
u 16:48

Poljak je nedavno preko agenta Pinija Zahavija poručio da treba novi izazov i da želi napustiti klub

Luka Modrić trebao bi biti ključna figura jednog od najvećih transfera svih vremena!

U Realu se nadaju da će baš hrvatski veznjak omogućiti da Robert Lewandowski stigne na Santiago Bernabeu i to tako što će sunarodnjaka Antu Rebića uvjeriti da ode u Bayern kao zamjena za Poljaka, tvrdi El Gol Digital.

Naime, Bavarci su poručili da Lewandowskog neće pustiti dok ne pronađu zamjenu, a baš se Rebić spominje s time u vezi.

Inače, Poljak je nedavno preko agenta Pinija Zahavija poručio da treba novi izazov i da želi napustiti Bayern.

Ako dođe do transfera Rebića u Bayern, bit će to vjerojatno i najveći transfer nekog hrvatskog nogometaša jer Eintracht ga neće pustiti za manje od 40 milijuna eura.

Komentara 21

DU
Deleted user
17:06 25.06.2018.

Opet isto! Koji vam je moj? Pa Rebica nitko ne treba uvjeravati da mu je bolje u Münchenu nego u Frankfurtu, a nesto se pita i Kovaca! Kakv je tu Modriceva uloga? Saberite se, konacno. Na cemu ste?

MA
magnum2013
17:50 25.06.2018.

Ljudi nemojte nasjedati! Nije riječ o Luki Modriću već o zubaru Modriću iz Zaprešića koji se u slobodno vrijeme malo bavi posredovanjem kod prodaje pokretnina. Jučer gluposti od Delaća, danas od Majdaka, a sutra treba vidjeti što će napisati Suzana.a. Pomalo ipak vjerujem da je to ipak isti idiot sa više imena kojima potpisuje svoje članke.

MI
mirko0410
17:19 25.06.2018.

Vl nas uvijek iznenadi,da su napisali da Modrić treba pristati na razmjenu Lewa - Modrić onda bi ovo imalo smisla a sve drugo su bedastoće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije