Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA SE, PRIČA

Bomba: Hrvat napušta velikana u transferu od 120 milijuna eura?!

Marko Pjaca
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
02.06.2018.
u 17:30

Tuttosport koji napominje da bi novi trener bio i dobar izbor za Pjacu koji je ostao razočaran nakon posudbe u Schalke gdje na kraju nije dobio obećanu minutažu

Sergej Milinković-Savić je jedan od najzanimljivijih igrača na tržištu, a silno ga želi Juventus. Stara dama je poslala ponudu od 80 milijuna eura, ali ju je Lazio bez previše razmišljanja odbio, piše Goal.

Naravno, u Torinu ne planiraju tako brzo odustati od 23-godišnjeg srbijanskog veznjaka, a nakon što je Lazio jasno poručio da neće prihvatiti manje od 120 milijuna eura za jednog od najboljih igrača, Juve se bacio na kemijanje. Nije im dugo trebalo da se dosjete: uz prvu ponudu od 80 milijuna eura, momčadi iz Rima će ponuditi i Marka Pjacu!

Tvrdi to Tuttosport koji napominje da bi Simone Inzaghi bio i dobar izbor za Pjacu koji je ostao razočaran nakon posudbe u Schalke gdje na kraju nije dobio obećanu minutažu pa je u Njemačkoj odigrao samo devet utakmica. Uz Talijana bi napokon mogao vratiti formu koju je imao nakon ozljede i pokazati da može ispuniti svoj puni potencijal.

Postoji još jedna opcija, a to je da Lazio umjesto Pjace uzme Danielea Ruganija, ali teško bi se u tom slučaju pronašli osobni uvjeti koji bi odgovarali i klubu i braniču. Rugani u Juventusu ima plaću od 2,5 milijuna eura, a u Laziju toliko zarađuje najbolje plaćeni Ciro Immobile.

Veznjak Lazija sigurno ne bi imao ništa protiv preseljenja u Torino jer mu u Juveovom gradskom rivalu igra brat golman Torina, Vanja.

Marko Pjaca
1/8

Komentara 10

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:17 02.06.2018.

Znao sam da neće izdržat cjeli dan bez otadžbine veznjaci iz V.L.!

SP
Spigoletti
18:54 02.06.2018.

Ljudi,koje taj milinkovic-savic.Pa cjeli Lazio nevrjedi toliko.Sama izmisljotina......

DH
dalibor.hren
07:14 03.06.2018.

"Mogao bi vratiti formu koju je imao NAKON ozljede!? Nakon ozljede je imao bolesnički krevet!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije