Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHALLENGER

Bolt do naslova preko Ćorića u polufinalu te Mektića u finalu

Nikola Mektić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
03.05.2014.
u 11:21

Samo tri sata nakon polufinalnih mečeva, Mektić i Bolt igrali su finale An-Ninga, a nakon sat i devet minuta igre Australac je uzeo naslov sa 6:2, 7:5.

Australac Alex Bolt na Challengeru u kineskom An-Ningu prvo je zaustavio Bornu Ćorića u polufinalu, a onda je u finalu pobijedio i drugog hrvatskog predstavnika Nikolu Mektića te tako osvojio turnir.

Polufinalni mečevi trebali su bili na rasporedu jučer, međutim prebačeni su za danas. Bio je to dvostruki hrvatski-australski dvoboj u kojem je Mektić sa 7:5, 7:6 (4) nakon sat i 54 minute igre pobijedio Thompsona.

U isto je vrijeme na drugom terenu Bolt sa 6:4, 7:6 (4) nakon sat i 32 minute pobijedio Ćorića.

- Sad se vraćam u rodni Zagreb, gdje ću imati nekoliko dana za odmor, a onda slijedi turnir u Samarkandu u Uzbekistanu. Veselim se tome - rekao je Borna Ćorić.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Samo tri sata kasnije Mektić i Bolt igrali su finale An-Ninga, a nakon sat i devet minuta igre Australac je uzeo naslov sa 6:2, 7:5.

>> Ćorić i Mektić ušli u polufinale challengera u Kini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije