Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Boksač zbog oštećenja na mozgu preminuo nakon borbe

Maksim Dadašev
Foto: Instagram
23.07.2019.
u 19:23

Zaradio je subduralni hematom, odnosno krvarenje između meke i tvrde moždane ovojnice

Još jedna tragedija u svijetu borilačkog sporta. Boksački meč u superlakoj kategoriji između Rusa Maksima Dadaševa i Portorikanca Subriela Matíasa završila je tragično.

Naime, ruskom boksaču je nakon meča pozilo te je preminuo zbog teških oštećenja na mozgu. Dadašev je primio mnogo udaraca, a od njihove siline oštećen je mozak.

Zaradio je subduralni hematom, odnosno krvarenje između meke i tvrde moždane ovojnice. Dadašev je nakon meča pao u nesvijest i njegovi suradnici su ga odnijeli u svlačionicu.

Mozak mu je počeo naticati, a liječnici su mu zbog toga morali odstraniti dio lubanje.

- Maksimu je natekao mozak pa su mu odstranili dio desne lubanje  - otkrio je njegov menadžer Egis Klimas, ali nažalost Maksimu nije bilo spasa.

Ključne riječi

Komentara 3

BL
bluesclues
07:01 24.07.2019.

jos jedan dokaz da ta tucnjava nije sport - to je zabava za polupismene agresivce...

DU
Deleted user
19:58 23.07.2019.

Što se tu ima za komentirati, baš me zanima!?!

Avatar majkuvam
majkuvam
13:40 24.07.2019.

Unatoč svemu boks "naravno" i dalje ostaje "sport"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije