Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Boks na rubu ispadanja sa OI jer je šef Saveza kriminalac

Boksačke rukavice
Foto: DPA/Pixsell
06.11.2018.
u 00:27

Većina delegata Međunarodnog boksačkog saveza (AIBA) odlučila je za svog novog predsjednika izabrati kontroverznog Gafura Rakimova (67)

Premda im je Međunarodni olimpijski odbor poslao poruku da bi time mogli ugroziti status boksa kao olimpijskog sporta, većina delegata Međunarodnog boksačkog saveza (AIBA) ipak je odlučila za svog novog predsjednika izabrati kontroverznog Gafura Rakimova (67).

A riječ je o čovjeku kojeg američkog Ministarstvo financija smatra jednim od vodećih uzbekistanskih kriminalaca koji je povezan s trgovinom heroinom pa mu je MOO odbio izdati akreditaciju za nedavne OI mladih.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije