Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEKVONDO

Bojo ispao u 2. kolu, u petak teškaši

\'slavonija-29.11.10- slavonski brod- hrvatska  rn:tekvondo--oriovacki kadet davor tomic (desno) u doboju je osvojio dvije zlatne i jednu srebrnu medalju Photo: Ivica Galovic/PIXSELL\'
Ivica Galovic/PIXSELL
05.05.2011.
u 14:43

Pretposljednjeg dana Svjetskog prvenstva u te-kvon-dou od Hrvata nastupio je samo Nikola Bojo (87 kg).

Zadranin nije imao sreće jer je već u 2. kolu naletio na svjetskog prvaka iz 2007. Turčina Bahrija Tanrikulua pa je ispao. U petak, posljednjeg dana prvenstva u južnokorejskom Gyeongju od naših će u borilište teškaši Ivana Žagar (više od 73 kg) i Vedran Golec (više od 87 kg).

S najmanje dvije medalje (sveukupno 15 na svjetskim prvenstvima) hrvatska ekspedicija kući se vraća u subotu navečer. Svečani doček u VIP salonu Zračne luke Zagreb svjetske prvakinje Ane Zaninović (53 kg) i svjetske doprvakinje Marine Sumić (62 kg) predviđen je za 22 sata i 15 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije