Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović zatrpao koš Denvera i zasjenio sve na parketu!

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.03.2019.
u 10:15

Ivica Zubac je upisao double-double u pobjedi LA Clippersa nad New York Knicksima Marija Hezonje.

Bojan Bogdanović sinoć je bio najbolji pojedinac u pobjedi Indiana Pacersa nad Denver Nuggetsima, a Ivica Zubac je upisao double-double u pobjedi LA Clippersa nad New York Knicksima Marija Hezonje.

Indiana Pacers su kod kuće s visokih 124:88 nadigrali Denver Nuggetse, a Bogdanović je u 26 minuta, uz visoki postotak šuta iz igre (13/16, 81,3 posto, trice 5/6), zabio 35 koševa i tome dodao šest skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Njegovi suigrači Myles Turner i Domantas Sabonis su upisali double-double za pobjedu Indiane koja se učvrstila na četvrtom mjestu Istočne konferencije osam utakmica prije kraja regularnog dijela sezone.

Nuggets pak nisu uspjeli ostvariti 50. pobjedu ove sezone i nakon ovog poraza Golden State Warriors su zauzeli vodeću poziciju na Zapadu.

U okršaju LA Clippersa i New York Knicksa u Madison Square Gardenu sa 124:113 je slavila gostujuća momčad koju je predvodio Lou Williams sa 29 koševa od čega je 15 zabio u zadnjoj četvrtini.

Danilo Gallinari je dodao 26 koševa, a Zubac je 20 minuta na terenu upisao double-double sa 10 koševa (šut iz igre 4/5) i isto toliko skokova te je još dodao po jednu asistenciju i jedan blok.

Mario Hezonja je odigrao 26 minuta i upisao je šest skokova (šut iz igre 2/9, trice 0/3) uz pet skokova, tri asistencije i jedan blok.

Knicksima je ovo 60. poraz ove sezone i sada do kraja regularnog dijela sezone od osam utakmica moraju dobiti tri kako bi izbjegli najgori omjer pobjeda i poraza u povijesti kluba (17-65 iz 2014./15.).

Milwaukee Bucks su kod kuće sa 127:105 svladali Cleveland Cavalierse, a do pobjede ih je vodio Giannis Antetokounmpo sa 26 poena i 10 skokova. George Hill i Khris Middleton su ubacili svaki po 17 koševa.

Kevin Love je predvodio Cavalierse sa 20 koševa, od čega su četiri trice, i 19 skokova, a Ante Žižić nije ulazio u igru.

Golden State Warriors su sa 121:114 u Oaklandu pobijedili Detroit Pistonse što im je donijelo povratak na prvo mjesto u Zapadnoj konferenciji. Stephen Curry se vratio na teren nakon pauze od jedne utakmice i upisao je 26 koševa od čega pet trica. 

Zahvaljujući ovom porazu Detroit je pao sa šestog na sedmo mjesto Istočne konferencije. Blake Griffin je u porazu Detroita sudjelovao sa 24 koša.

Houston Rockets su sa 113:90 pobijedili New Orleans Pelicanse i tako osigurali mjesto u doigravanju, a do slavlja ih je predvodio James Harden sa 28 koševa. Harden je vodeći strijelac NBA s prosjekom od 36.4 koševa po utakmici.

San Antonio Spurs su u gostima sa 115:96 bili bolji od Boston Celticsa, a najzaslužniji za pobjedu je bio LaMarcus Aldridge koji je utakmicu završio sa 48 pogodaka i 13 skokova. 

Charlotte Hornets su također u gostima sa 115:114 nadigrali Toronto Raptorse, a pobjedu im je donio Jeremy Lamb koji je pogodio tricu na zvuk sirene za kraj.

Komentara 2

MA
MađarskaIna
10:32 25.03.2019.

Ovaj prodani BiH igrač Bogdanović je baš OK ali treba pratiti europsko čudo od igrača Luku Dončiča is zemlje europskih prvaka u košarci koji čuda radi u NBA i ima najbolju rookie statistiku posle Michaela Jordana.

KO
kodifan
11:26 25.03.2019.

da je igrao zadnju četvrtinu zabio bi preko 50...čestitke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije