Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović zabio 31 koš, Šarić i Hezonja gotovo nevidljivi

Bogdan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
20.11.2019.
u 11:30

LeBron James je ostvario još jedan triple-double

Hrvatski košarkaši Dario Šarić i Mario Hezonja sinoć su imali slabu večer. Šarić je u porazu svojeg Phoenixa zabio dva koša, a Mario Hezonja u porazu Portlanda sedam.

New Orleans Pelicans su kod kuće sa 115:104 nadigrali Portland Trail Blazerse, a do pobjede ih je vodio Jrue Holiday sa 22 koša i 10 asistencija.

Brandon Ingram, vodeći strijelac Pelicansa, vratio se na teren nakon četiri utakmice pauze i utakmicu je završio sa 21 ubačajem. 

U dresu Portlanda zaigrao je 35-godišnji Carmelo Anthony, koji nije nastupao više od godinu dana.

U 24 minute na terenu upisao je deset koševa uz četiri skoka. Hezonja je odigrao 13 minuta za Portland i ubacio sedam koševa (šut iz igre 3/5, trice 1/1) te upisao dva skoka i dvije asistencije

Najbolji strijelac poražene momčadi bio je CJ McCollum sa 22 ubačaja.

Od Phoenix Sunsa su sa 120:116 bolji bili domaći Sacramento Kings, a Dario Šarić je u 21 minutu zabio samo koš iz pet pokušaja, dodavši tome tri skoka i jednu asistenciju.

Pobjedničku je momčad predvodio Bogdan Bogdanović sa 31 poenom, od čega je sedam trica. Kod Phoenixa najbolji je bio Devin Booker sa 30 koševa i osam asistencija.

LA Lakers su kod kuće sa 112:107 nadigrali Oklahoma City Thunder, a Anthony Davis je za pobjedu zabio 34 koša, dok je LeBron James dodao triple-double sa 25 poena, 11 skokova i deset asistencija. 

Golden State Warriors su prekinuli crni niz od sedam poraza i u gostima su sa 114:95 svladali Memphis Grizzliese. Alec Burks je bio najbolji pojedinac Warrriorsa sa 29 pogodaka, dok je Grizzliese predvodio rookie Ja Morant sa 20 ubačaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije