Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović zabio 16 u pobjedi Indiane, Bender prvi 'double-double' ove sezone

Bojan Bogdanović
21.01.2019.
u 10:03

S 12 koševa i 10 skokova Dragan Bender je upisao prvi 'double-double' ove sezone

Dragan Bender je s 12 koševa i 10 skokova upisao prvi 'double-double' ove sezone i to u porazu svojih Phoenix Sunsa od Minnesota Timberwolvesa Darija Šarića, a Bojan Bogdanović je odigrao solidnu utakmicu sa 16 ubačaja u pobjedi svojih Indiana Pacersa. 

Minnesota Timberwolves su kod kuće sa 116-114 nadigrali Phoenix Sunse, a pobjedu im je donio Derrick Rose zabivši koš devet desetinki prije kraja utakmice. Timberwolves su gubili 110-106 prije nego je Rose, koji je utakmicu završio s 31 poenom, zabio osam od deset zadnjih koševa Minnesote 3:25.

Bojan Bogdanović
1/5

Karl Anthony-Towns je dodao 30 koševa sa stopostotnim učinkom s linije slobodnih bacanja uz 12 skokova, a Šarić je odigrao 20 minuta upisavši u tom vremenu devet koševa (šut iz igre 3/5, trice 1/2), pet skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najučinkovitiji kod Sunsa bio je T.J. Warren s 21 košem, a Bender je do 'double-double' učinka (12 koševa uz šut iz igre 4/10, trice 0/5) došao u 30 minuta na terenu, a uz to je upisao i dvije asistencije i jedan blok. 

Indiana Pacers su kod kuće sa 120-95 bili bolji od Charlotte Hornetsa. Bojan Bogdanović je odigrao solidno, u 28 minuta na terenu ubacio je 16 koševa (šut iz igre 7/14, trice 1/1) uz sedam skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. 

Victor Oladipo je predvodio Pacerse s 21 poenom. Pacers su imali prednost od 16 koševa nakon prve četvrtine, na poluvremenu 15 koševa te su kontrolu zadržali do kraja utakmice. Kemba Walker je bio najbolji kod Hornetsa s 23 poena i sedam asistencija. 

LA Clippers su u gostima sa 103-95 slavili protiv San Antonio Spursa zahvaljujući Tobiasu Harrisu koji je zabio 27 koševa. Najbolji strijelac utakmice i Spursa bio je LaMarcus Aldridge s 30 poena i 14 skokova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije