Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović ponovno sjajan u pobjedi Jazza, porazi Clippersa i Sunsa

Bojan Bogdanović
23.01.2020.
u 12:00

Na teren su sinoć istrčali i Ivica Zubac čiji su LA Clippersi poraženi od Atlanta Hawksa i Dario Šarić od čijih su Phoenix Sunsa bolji bili Indiana Pacersi

Utah Jazz su sinoć sa 129-96 svladali Golden State Warriorse u San Franciscu, a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je pobjedi svoje momčadi pridonio sa 18 koševa (šut iz igre 6/14, trice 4/8) uz četiri skoka, tri asistencije i jednom ukradenom loptom u 29 minuta provedenih na terenu.

Jazz, kojima je ovo 18. pobjeda u zadnjih 20 utakmica, predvodio je sa 23 koša Donovan Mitchell, dok je Rudy Gobert dodao 22 uz 15 skokova. Najbolji strijelac utakmice i poraženih Warriorsa bio je D'Angelo Russell sa 26 koševa. 

Bojan Bogdanović
1/3

Na teren su sinoć istrčali i Ivica Zubac čiji su LA Clippersi poraženi od Atlanta Hawksa i Dario Šarić od čijih su Phoenix Sunsa bolji bili Indiana Pacersi.

Atlanta Hawks su kod kuće sa 102-95 nadigrali Los Angeles Clipperse, a Ivica Zubac je u 15 minuta upisao 11 koševa (šut iz igre 5/6) uz šest skokova i dvije asistencije.John Collins je predvodio Hawkse sa 33 poena i 16 skokova, dok je kod Clippersa najbolji bio Montrezl Harrell sa 30 koševa. 

Pacers su u gostima sa 112-87 pobijedili Phoenix Sunse, a T.J. Warren je zabio 25 koševa svojoj bivšoj momčadi. Domantas Sabonis je dodao 24 ubačaja i 13 skokova za Indianu koja je rano povela i ni jednom nije zaostajala u Phoenixu.

Dario Šarić je odigrao 20 minuta i uz loš šut iz igre 2/7, trice 0/1, utakmicu završio sa četiri koša, pet skokova i jednom asistencijom.Kelly Oubre Jr. je zabio 17 koševa, a Devin Booker 16 za Sunse kojima je ovo drugi uzastopni poraz. 

San Antonio Spurs su u gostima sa 121-117 pobijedili New Orleans Pelicanse za koje je zaigrao prvi pick na prošlogodišnjem draftu Zion Williamson.

Williamson, koji je prvih 44 utakmice sezone propustio zbog operacije koljena, u svom je NBA debiju zabio 22 koša, no LaMarcus Aldridge je osigurao pobjedu Spursima sa 32 ubačaja i 14 skokova. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

>> Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
15:42 23.01.2020.

OK, Babo odigrao solidno, ali sjajan??? Pa kakvi su bili onda onih tridesetak koji su jučer odigrali bolje ili puno bolje od njega? Fantastični? Neponovljivi? Genijalni? Malo smanjiti doživljaj, molim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije