Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Bogdanović opet zabio 30, ali njegovi Jazzeri izgubili

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
28.11.2019.
u 09:55

Zubac je za sedmu uzastopnu pobjedu Clippersa u 16 minuta postigao 10 poena iz šest pokušaja te je tome pridodao dva skoka, jednu ukradenu loptu i jedan blok

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović bio je još jednom najbolji pojedinac Utah Jazza koji su unatoč njegovih 30 koševa poraženi u Indianopolisu sa 102-112, dok je Dario Šarić upisao još jedan double-double u porazu svojih Phoenix Sunsa.

Bogdanović je odigrao 38 minuta i u tom je vremenu uz šut iz igre 8/13, trice 4/7, zabio 30 koševa te upisao pet skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.  

Njegovu bivšu momčad su prevodili T.J. Warren s 23 koša i Domantas Sabonis s isto toliko ubačaja i 12 skokova, a Malcolm Brogdon je dodao 22 poena za četvrtu uzastopnu poobjedu Pacersa.

Osim Bogdanovića, Donovan Mitchell je zabio 26 koševa za Utah a Rudy Gobert 14 uz 13 skokova. 

Od Šarićevih Phoenix Sunsa su bolji bili gostujući Washington Wizardsi koji slavili sa 140-132. Hrvatski je košarkaš u 37 minuta igre zabio 17 koševa (šut iz igre 6/13, trice 3/7) i dodao tome 12 skokova te po dvije asistencije, dvije ukradene lopte i dva bloka. To je Šarićev četvrti double-double ove sezone.

Bradley Beal je bio najbolji pojedinac pobjedničke momčadi s  35 poena, od čega su četiri trice, a Thomas Bryant je ubacio 23 koša uz devet skokova za Washington čija je najveća prednost na utakmici iznosila 21 koš. 

Kod Phoenixa najbolji je bio Devin Booker koji je utakmicu završio s 27 koševa i osam asistencija.

Ivica Zubac i njegovi LA Clippersi u gostima su sa 121-119 nadigrali Memphis Grizzliese, a Montrezl Harrell je zabio pobjednički koš 2.3 sekunde prije kraja.

Zubac je za sedmu uzastopnu pobjedu Clippersa u 16 minuta postigao 10 poena iz šest pokušaja te je tome pridodao dva skoka, jednu ukradenu loptu i jedan blok.
  
Clipperse je predvodio Harrell sa 24 koša i 10 skokova, a 24 koša zabio je i Lou Williams. U redovima Memphisa najbolji je bio Jonas Valanciunas sa 30 ubačaja i 16 skokova. 

Milwaukee Bucks su kod kuće sa 111-102 svladali Atlanta Hawkse, a najzaslužniji za slavlje domaće momčadi bio je Giannis Antetokounmpo koji je stigao do svog 18. uzastopnog double-doublea od početka sezone sa 30 koševa i 10 skokova. Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee.

Minnesota Timberwolves su u gostima sa 113-101 bili bolji od San Antonio Spursa, a najzaslužniji za to bili su Andrew Wiggins s 26 ubačaja i Karl-Anthony Towns s 23.
San Antonio, kojem je ovo četvrti domaći poraz zaredom, predvodio je LaMarcus Aldridge sa 22 koša, a Luka Šamaninć nije ulazio u igru. 

Orlando Magic su sa 116-104 bili bolji od domaćih Cleveland Cavaliersa. Pobjedu je Orlandu osigurao Evan Fournier s 30 koševa, od čega je 19 zabio u prvom poluvremenu, a najbolji kod Clevelanda bio je Collin Sexton s 20 ubačaja. Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije