Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Bogdanović nastavlja s odličnim predstavama, probudio se i Šarić

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
19.01.2020.
u 10:04

Oklahoma City je pred svojim navijačima svladala Portland sa 119-106, a Mario Hezonja je za goste odigrao 28 i pol minuta te postigao četiri koša, uz osam skokova i jednu osvojenu loptu

Bojan Bogdanović je s 30 koševa predvodio Utah Jazz u domaćoj pobjedi 123-101 protiv Sacramenta, dok je Dario Šarić ubacio 13 poena uz 11 skokova i pet asistencija u iznenađujućem trijumfu Phoenixa 123-119 na gostovanju u Bostonu. 

Najbolja momčad NBA lige Milwaukee Bucksi slavili sa 117-97 na gostovanju kod Brooklyna, a Dragan Bender je za pobjednike ubacio šest koševa uz šest skokova za 20 i pol minuta u igri.

Pobjedu su ostvarili i Los Angeles Clippersi svladavši Pelicanse u New Orleansu sa 133-130. Ivica Zubac je za 15 i pol minuta imao tri koša, tri skoka i dvije asistencije.

Oklahoma City je pred svojim navijačima svladala Portland sa 119-106, a Mario Hezonja je za goste odigrao 28 i pol minuta te postigao četiri koša, uz osam skokova i jednu osvojenu loptu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije