Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Bogdanović dobio novog šefa, i to kakvog! Jedan od najvećih u svojoj eri

People au défilé de mode automne-hiver 2020/2021 "Li-ning" au Centre Georges Pompidou à Paris
Veeren Ramsamy-Christophe Clovis/PIXSELL
16.04.2021.
u 22:46

- Kao poslovni čovjek i investitor, u ovo partnerstvo unosim i više od svog košarkaškog iskustva.

Trostruki NBA prvak s Miami Heatom, umirovljeni američki košarkaš Dwyane Wade (39) postao je suvlasnik trenutačno vodeće momčadi u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu Utah Jazza za koji igra i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović.

- Kao poslovni čovjek i investitor, u ovo partnerstvo unosim i više od svog košarkaškog iskustva. Uzbuđen sam što ću pomoći odvesti Utah Jazz na novu razinu - objavio je Wade.

- Kako nastavljamo graditi nevjerojatnu ostavštinu Utah Jazza, uzbuđeni smo što smo u tu jednadžu doveli i Dwyaneovo iskustvo i znanje - kazao je većinski vlasnik kluba Ryan Smith.

Wade je najveći dio svoje igračke karijere proveo u Miami Heatu te je vlasnik te momčadi Micky Arison izrazio razočaranje što se Wade nije odlučio investirati u njegov klub.

- Razgovarali smo o tome da se pridruži vlasničkoj skupini nakon što se umirovi, ali nije bio spreman posvetiti se tome poslu svo vrijeme. Naravno da sam razočaran što se nije predomislio. No, želim mu sreću i uspjeh u Jazzu - poručio je Arison putem Twittera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije