Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović bio najbolji strijelac u porazu Indiane protiv LA Clippersa

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
20.03.2019.
u 09:56

Ivica Zubac je u pobjedi svoje momčadi odigrao solidno, u 19 minuta na terenu zabio je 12 koševa i upisao devet skokova i jednu asistenciju, dok je Bogdanović u redovima poražene momčadi bio najbolji strijelac s 19 koševa

LA Clippers Ivice Zupca su kod kuće sa 115-109 pobijedili Indiana Pacerse Bojana Bogdanovića, a Minnesota Timberwolves Darija Šarića su na svom terenu poraženi od aktualnih prvaka Golden State Warriorsa. 

Ivica Zubac je u pobjedi svoje momčadi odigrao solidno, u 19 minuta na terenu zabio je 12 koševa (šut iz igre 4/6) i upisao devet skokova i jednu asistenciju, dok je Bogdanović u redovima poražene momčadi bio najbolji strijelac s 19 koševa (šut iz igre 6/12, trice 2/4), pet skokova te dvije asistencije.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Danilo Gallinari je predvodio Clipperse, koji su izjednačeni na sedmom mjestu Zapadne konferencije s Utah Jazzom, s 24 poena, a Montrezl Harrell je dodao 20.

Tyreke Evans je također zabio 19 koševa za Pacerse koji su četvrta momčad Istoka.

Golden State Warriors su u gostima slavili sa 117-107 protiv Šarićevih  Timberwolvesa, a hrvatski je košarkaš u porazu svoje momčadi sudjelovao s 13 koševa (šut iz igre 3/10, trice 0/3), šest skokova i dvije asistencije.

Stephen Curry je zabio 22 od svojih 36 koševa u trećoj četvrtini, a Klay Thompson je dodao 28 za Golden State.

Karl-Anthony Towns je predvodio Minnesotu s 26 ubačaja i 21 skokom.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:41 21.03.2019.

orlando magic yesss

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije