Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE

Bobanu će se ispuniti želja, trener Milana dobiva otkaz

Marco Giampaolo
Foto: Reuters/Pixsell
08.10.2019.
u 14:25

ANSA tvrdi da će  AC Milan i službeno tijekom dana objaviti smjenu Giampaola, pod čijim je vodstvom Milan katastrofalno započeo sezonu u kojoj je tek 13. s devet bodova.

Marco Giampaolo više nije trener Milana, a naslijedit će ga Stefano Pioli, tvrdi agencija ANSA pozivajući se na izvore u slavnom talijanskom klubu.

ANSA tvrdi da će  AC Milan i službeno tijekom dana objaviti smjenu Giampaola, pod čijim je vodstvom Milan katastrofalno započeo sezonu u kojoj je tek 13. s devet bodova. 

Novi trener Stefano Pioli (53) potpisat će ugovor do 2021. godine nakon što je glavni kandidat za klupu Milana Luciano Spalletti odustao zbog spora oko otpremine nakon otkaza iz Intera u svibnju. I Pioli je u karijeri trenirao Inter, a zadnji posao bio mu je u Fiorentini. 

Podsjećamo, talijanski mediji proteklih su dana pisali da se Milanov direktor Zvonimir Boban zalaže za smjenu trenera tako da mu se želja ispunila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije